SMS WITH LOVE

EACH OF YOU

June 28, 2010

Sangat penat mengEDIT blog..


HOHO...
saya tersangat penat mengedit blog ini...
dah berjalan-jalan kat blog orang ,banyak plak tejumpa gadget yang  menarik...
erm.. jom korek-korek...

1. Welcome Banner
godek punya godek,then i jumpa benda kat bawah ni..... tut..tut....
http://www.flashvortex.com/download.php?generatorId
 
banner welcome.. da lama cari la.. ari ni baru jumpa.. penantian la...
susah nk cari mende ni..  hah,ade kat blog tu ha.. da dapat web ni,nk choose plak yg mna menarik.. mna yg gorgeous.. jap,betul x spelling??? hentam lar!! ok next..

Change nama blog i...
BUM-BUM CORNER to MEMOIR OF A GIRL....
@ MISS FLOWERS
agak-agak boring dengan nama lama,kita pakai  nama baru...
smile... ok,dah!
 
2. http://btemplates.com/
tempat ni utk cari blog layout... nk amik dari tempat len x pandai.. amik kat sini ja la.....
hehe... bole je kan??? hahaha

lagi??

usually kalo nk edit blog,perlu masa yang banyak...

oleh itu,sy ni  boleh dikatakan seorang sabar...
sbb apa??
sebab sekali sentuh  EDIT, totally 100% element dlm blog  i akan brubah ok????
OK...

 dats all for tonite..

kesabaran nk edit blog.....!!
umph!!

3 comments:

Anonymous said...

PENAT.........

~fiM.uNdefiNed~ said...

cantek la blog ko...aq da penat cari background belog yg cute~
tamou tuka da...=(

Bum-bum Corner said...

da... aq cari penat..... nk paste x reti....