SMS WITH LOVE

EACH OF YOU

October 25, 2013

7 YEARS OLD COLOURING BOOKS


HAHA!
Guess what?

Ala.. Tadi tolong budak mewarna buku dia la. Bukan bukan aku pun. Aku mana minat warna-warna bagai ni. Rimas lah. Dulu tu mungkin la aku ni juara mewarna peringkat negeri tau. Cikgu tadika tu la suka sangat join competition, dah tu dia pun rajin membawakkan aku ke tempat competition tu. A bit excited la ualls. Tapi arwah ada teman, Alhamdulillah tiap kali join contest ada habuannya. Kiranya tak balik tangan kosong lah.


Ini plain paper. Belum kalering lagi.



Next on, ini bahan-bahan untuk mewarna. Orang mewarna pakai bendalah ni kan? Mana ada orang mewarna pakai batang kayu.



Tada siap! Siap! Siap!
Ikan daerah mana la yang super pelangi macam ni? HAHA.
Kalau ada sekarang jugak aku beli!




3 comments:

Kiki Piano said...

Nice coloring . Hikhik . Btw akak . Akak sudi tak sponsor hadiah untuk GA saya ? :)

Fatin Diana said...

omeyy! hihi

awak, nanti setting sikit blog awak ni ye

http://www.fatindiana.com/2012/12/mood-nak-blogwalking-terbantut-bila-1.html

http://www.fatindiana.com/2012/12/mood-nak-blogwalking-terbantut-bila-2.html

__✿HARISA✿__ said...

Kiki Piano.. Sponser untuk contest ape tu yunk?

Fatin Diana : Thanks for coming dear :)