SMS WITH LOVE

EACH OF YOU

October 02, 2010

Trip Under Course

Salam sejahtera dan selamat petang  wahai manusia sekalian alam. Sungguh aku malas nak berbloging lagi. HUH! Penat?? Tak la... Aku baru sedar lepas trip ni banyak TEST. Okay ?? Sekali lagi  diulang.. TEST!!! Penat la.

Okay!! Ta nak mencarut mambabi buata lebih-lebih dah. Nak cerita kemana hilangnya aku 3,4,5 menjak ni. Baik,sila alihkan mata anda ke atas. Lihat gambar di atas,muka siapa tu? Mestilah saya. saiz kekebalan peha takkan tak kenal lagi. Ceit!!

28 September- 1 September (Sepatutnya 2 September), kami pelajar Diploma Analisis Pelaburan Part 4,under group BMD4Ah bertolak ke Kuala Lumpur around 4.30 p.m. Trip ni at the beginning aku assume akan jadi trip yang sangat gempak. Sebab aper? Sebab sambil belajar kami ada buat lawatan sampingan ke pusat-pusat shoping. Antara pusat sampingan yang kami pergi Alamanda,Times Square,Rumah 4 Musim.... anda so on lah. Suppose kami pergi Genting Highland hari last trip ni,but due to some miscommunications, perjalanan ke Genting terpaksa dibatalkan. Hampeh memang hampeh la kan,hati ni dah kembang kempis nak naik roller coaster,nak main benda alah yang pusing 460 darjah celcius,TUP-TUP BATAL. Taktau la apa masalah pengurusan.

Hari Rabu sepatutnya kami melawat Bursa Saham Malaysia. However has been cancelled. BATAL LAGI! Jadi kami buat plan sendiri. Kemana? Kerumah 4 musim di bukit cahaya. Bila dah samapi di lokaisi yang dipilih,kami dibawa naik kereta yang aku tak tau nama apa. Aku andaikan itu kereta mayat Cina Mampus. Dia punya corak tu lebih kurang macam Cina tomcegtomceng. Ada la lebih kurang 10 minit kami duduk dengan tertib. Aku tengok kiri,HUTAN. Aku toleh kanan,HUTAN. Aku tunggu lagi 5 minit,HUTAN. Sebagai langkah pencegahan,sedikit demi sedikit mata aku pejam. Dan seterusnya dah puas golek,aku tidur. KAHKAHKAH. Maaf lah yer.....





Sedikit cendera mata untuk kalian semua. Saya ni tak penah sampai ke LONDON. Penah la sampai sekali,dah merasa suhu musim luruh yang berapa nak gugur tu. Dapat tengok pokok banyak penjuru yang tak hijau tu. Dan yang penting merasa kebekuan yang tak sungguh-sungguh membekukan manusia. HAHA. Sudah la kau! Tak penah pegi pun! Gambar-gambar tu semua dekat rumah 2 musim. Kebetulan mase pegi tu musim luruh,jadi musim yang direkacipta tu seakan-akan musim luruh yang kat Selatan sana tu ha. Merasa la jugak kan?? Tunggu aku nak kawen dengan mat salleh. Bila? Kalau musim salji macam mno pulok??

Destinasi terakhir kami sebelum pulang, PUTRAJAYA CONVENTIONAL CENTRE. Nak ngeja nyer aku tak reti pulok. Tempat tu tempat ada clas kan.. BLURR kejap! Tempatnyer memang power lah!  Saya malas nak berserita. Saya nak huraikan tak reti,jadi share gambar je la k???


Gambar aku memang tak da la. Sebab sama sekali tak dibenarkan untuk dipublish. Camera women memang selalu sibuk sampaikan tak ada masa untuk diri sendiri. Ceit! Yang penting aku jejak kaki kat sana ya. Kalo ada pic lagi aku uplod OKAY! Ade je pic... HEHE.....

Sebenarnya ada lagi destinasi menarik. Since saya perlu beredar untuk mengemas barang,jadi saya nak minta undurkan diri. Undur kemana yang patut.

Salam tinggal....

1 comment:

SaLLy said...

aq x sabarrr nak tggu gambar dri wan