SMS WITH LOVE

EACH OF YOU

September 03, 2013

September Giveaway By KasihLestariAbadi




GA pertama bulan September, tahun 2013 dari blog  PURPLE (klik utk lompat terus ke blog GA)




Hadiah sudah di sediakan tau. KLA siap bagi link lagi nak bagi kita tengok apa ganjarannya. Tak rugi join. 100 pemenang bertuah di pilih. Kalau pun tak cukup 100 penyertaan, KLA tetap bagi hadiah kepada para pemenangnya. :)

Pemenang :

1 Pemenang Top refferal tertinggi
99 Pemenang mengikut pilihan hati Pakcik Random.org
Pemenang akan diumumkan pada 4 Oktober 2013


** Nak tengok hadiah boleh klik sini yer ---> SENARAI HADIAH KLA

Harapnya adalah rezeki Fiqa,  baru nak start seronok balik join GA/ CONTEST ni. Hadiah banyak dari KLA, teringin jugak nak dapat. HEHE... ;)



1 comment:

Nadya Bubble said...

Nak fish eye lens, macro lens dan wide lens secara percuma ? Moh ler join !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/09/lucky-draw-by-nadyabubble.html