SMS WITH LOVE

EACH OF YOU

September 03, 2013

Segmen Pencarian Bloglist Aswan Azmy


Assalamualaikum,

 Fiqa join SEGMEN PENCARIAN 10 ORANG BLOGLIST ASWAN AZMY. Superb!

Terbang-terbang ke blog orang jumpa blog Segmen Bloglist Aswan Azmy

Ni dak civil nih. Fiqa dulu kalau nampak dak civil mesti Fiqa agah-agah dorang. Dorang bawak banyak buku pegi kelas. Fiqa dak bisnes, bawak kalkulator je g kelas. 
Zaman U punya cerita la deeer.



Pencarian akan tamat pada 5 September 2013. Dah tak berapa lama nak tamat ni. HARUS join cepat !



MAAP leerr ASWAN AZMY, Fiqa ngopi ajer ayat kome.. :

Segmen yang ringkas iaitu mencari 10 rakan-rakan blogger untuk dimasukkan ke dalam ruang bloglist Aswan Azmy Blog. Senang je..just buat entri pasal segmen ni je..Tempek banner di atas dan link kan ke entry ini. Lepas tu tinggalkan link entri anda di ruang komen. Tiada paksaan untuk follow atau like Fan page Aswan Azmy Blog. Hanya 10 blog yang dicari. Pemilihan berdasarkan random.org (kalau ramai yang menyertai la). Segmen ini akan berakhir pada 5 September 2013. Terima kasih yang sudi join segmen ni...

Tak susah nak join  BLOGLIST ni. Tiada unsur paksaan, kalau blog lain syarat2nya tinggi. Untuk join segmen blogslist ni, anda hanya perlu tampal banner tu, then linkkan kepada penganjurnyer. Last tinggalkan komen URL entry anda. SIAP!

Moga yang terpilih tu Fiqa :)



5 comments:

Aswan Azmy said...

tq join segmen wan.. :)

Cik Mun said...

hai..salam perkenalan dari mun :)

__✿HARISA✿__ said...

Cik Mun : Salam perkenalan juga dari Fiqa :)

__✿HARISA✿__ said...

Aswan Azmy : Welcome bro :)

Che Siti Maryam said...

singgah sini dari segmen sama :) #176

http://csmaryam.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-aswan-azmy.html