SMS WITH LOVE

EACH OF YOU

September 21, 2011

SEDIKIT UCAPAN.

Salam friends and friends!!!! Sudah lama rasanya tidak berbloging. Nak cakap rindu tak la sangat, tapi boleh la. Makan pun cukup,badan sihat, tapi tula..... Okay cukup berbahasa basi! Tak nak cakap banyak, cuma nak update latest story saja ya.

Okay...

  1. Seseorang melamar saya untuk menjadi tunangannya, tapi harus ditolak kerana saya ada impian sendiri. Maaf, saya tau kedudukan dia kukuh dan cukup untuk menampung kos sara hidup saya yang melampau-lampau. Tapi itulah, saya tak boleh sewenang-wenangnya menjadi milik dia dengan semudah ABC. Tanggungjawab seorang  anak harus diutamakan. Bukan nak menidakkan hati dan perasaan saya pada dia, tapi seperti yang saya katakan di atas, saya nak ada "KEJAYAAN" sendiri.  Tak nak terlalu bergantung pada SUAMI. Aiiii.. untungla bakal suami saya nanti, aku tak mintak duit ko sangat bang....
  2. Sahabat lama saya, kembali ADD saya di FACEBOOK. Sungguh tak sangka dia add, tapi itulah kenyataan. Bagi saya, dari hari pertama saya kami putus sahabat disebabkan lelaki, saya tetap juga inginkan persahabatan saya dan dia kekal. Saya sendiri tak faham ayat ni. Tapi macam ni lah, saya tak pernah anggap dia musuh. Ada 1 hari berlalu bila saya baca status awak di FB, dan ayatnya seolah-olah mengaibkan saya, saya tetap anggap awak sebagai sahabat saya. Sedangkan awak tahu dalam hubungan awak dengan dia siapa yang salah, tapi awak biarkan orang lain fikir buruk tentang saya. Dan kerana itu juga  saya hilang kawan-kawan yang lain. Kalau awak baca entry ni, tolonglah betulkan anggapan negatif kawan-kawan lain pada saya. Apa pun, awak tetap sahabat saya. Anggap saja apa yang berlaku itu sebagai satu pengajaran.  
  3. Saya sedang sibuk dengan FINAL EXAM, which is last year I'm here. InsyaAllah, last year will be. 
  4. Saya SINGLE.
  5. Bulan OKTOBER ni juga, saya bakal pulang ke Sarawak, and once again saya akan bertemu dengan Doctor Hasani. Might be causing my heart beat faster once again. :::))) And also might be saya akan terus menetap di sana. New life is waiting.
  6. Sebelum tamat diploma, saya nak spent time dengan FULLNYA bersama sahabat se-UITM. It might be last time we share smile. Might be okay. ::))
TANX FOR READING.
SALAM


1 comment:

♥ c!k ged!k ♥ said...

maafkan aq pasal kisah silam kita dahulu.... :) aq harap kita boleh baik mcm dulu k